Welkom

Wat leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen en dat je meer over mij wil weten. Ik zal hier dan ook even iets meer over mezelf vertellen: ik ben 22 jaar, afgestudeerd aan de duale opleiding HBO-rechten en daarna begonnen aan een thuisstudie tot voedingsdeskundige.

Sinds ik op mijn 19e op mezelf ben gaan wonen heb ik een grote passie ontwikkeld voor (gezonde) voeding, (kracht)trainen en een positieve mindset. Ik vind het belangrijk om lekker in mijn vel te zitten, te stralen en gelukkig te zijn. Door middel van de juiste voeding, dagelijkse beweging en een optimistische mindset lukt dit voor mij het beste.

EMBRACE THE JOURNEY

De afgelopen jaren zijn zeker een hele ontdekkingsreis geweest wat qua voeding en training voor mij het beste werkt en waar ik mij het prettigst bij voel. En eigenlijk denk ik dat deze ontdekkingsreis eindeloos is. Wel in de positieve zin hoor, want ik ben gewoon van mening dat je gaande weg in je leven steeds weer nieuwe dingen/standpunten ontdekt. Die nieuwe dingen/standpunten kunnen jou misschien nieuwe inzichten brengen en zodoende zorgen voor aanpassingen in jouw levensstijl. Om deze reden neem ik je op mijn blog graag mee in mijn ontdekkingsreis, oftewel mijn avonturen in mijn dagelijks leven!

SAY YES TO NEW ADVENTURES

In mijn ontdekkingsreis ga ik op zoek naar lekkere en vaak simpele recepten, naar leuke hotspots in verschillende steden, naar interessante en persoonlijke weetjes en geef ik je dus een kijkje in mijn dagelijkse leven. Ook probeer ik de nadruk te leggen op positiviteit. Ik ben namelijk van mening dat een positieve en optimistische mindset je veel verder brengt in het leven.

POSITIVE THINKING IS POSITIVE OUTCOME

Hopelijk voorzie ik je door middel van mijn blog van de inspiratie en motivatie waar je naar op zoek bent. Ik wens je in ieder geval veel leesplezier en ik vind het leuk dat je mijn blog heb bezocht! Hopelijk weer tot snel.

 Liefs, Iris