Life by Iris in de media

Op deze pagina laat ik je zien dat ik naast mijn blog zo nu en dan recepten maak in samenwerking met bedrijven. Ik vind het ontzettend leuk om dit te doen en het blijft iedere keer weer bijzonder om mijn eigen recepten in bijvoorbeeld een boekje in de supermarkt of op een andere website tegen te komen. Ik doe dit met veel plezier en hoop op deze manier mijn bereik te vergroten en zo steeds meer mensen te kunnen laten zien dat gezond koken niet lastig, vervelend of tijdrovend hoeft te zijn!

3 recepten voor Lola Quinoa

Quinoa met geroosterde bloemkool
Quinoa appeltaart ontbijt
Quinoa powerbars

6 recepten voor watetenwevandaag.nl in samenwerking met Honing


2 recepten voor Hoogvliet in samenwerking met Hillfresh


1 recept voor FunX Food & NPO

Tortilla pizza met vega kip